Sådan oprettes Instant Rapport med nogen

Hvad er Rapport og hvorfor er det så vigtigt? Rapport er grundlaget for overtalelse. Det er formentlig den mest magtfulde overtalelse værktøj kan du få i alle omgivelser.
Med rapport er alt muligt. Uden det er intet muligt.
Vi har alle haft en oplevelse af interagere med nogen hvor der er en umiddelbar følelse af at kunne lide hinanden. Det er lettere at lide nogen, når du har rapport, men kunne lide nogen er ikke det samme som rapport. Faktisk kan du oprette rapport med nogen du ikke kan lide. Eller er det nødvendigt for dem at kunne lide dig for at oprette rapport.
Rapport er ikke så meget smag, da det er lydhørhed. Du har sandsynligvis interageret med mennesker, der har været aggressive, og de reageret aggressivt. To af du gå frem og tilbage i en dans af fjendtlighed. Tro det eller ej, det er en form for rapport, men sandsynligvis ikke den slags du leder efter.
Du har måske hørt udtrykket, “Folk kan lide folk, der er som dem selv.” Det er lettere at have rapport med nogen, der kan dele sådanne ligheder som kultur, uddannelse, højde og hårfarve. Men hvad sker der, når mennesker fra forskellige kulturer med forskellige hårfarve interagere?
Hvordan til at du udvikler rapport med en person, der er meget forskellige fra dig? Du bliver som person på meget finere niveauer. Rapport er skabt af nogle af de ting, du gør, hvad du siger og hvordan du siger det.
Rapport kan tillade dig at interagere så effektivt med nogen at du blive venner i meget kort tid. Hvis det er du søger stor. Men hvis du forsøger at foretage et salg, kan du få så distraheret, taler om andre ting, at du glemme årsagen til dit besøg og gå ud tomhændet. Så husk din grund til at oprette rapport i første omgang.
ØJEBLIKKELIG RAPPORT
Nu er det tid til at lære nogle bestemte teknikker, der kan hjælpe dig med at oprette rapport med bare om nogen i løbet af sekunder. To af de mest grundlæggende og lettest at master er spejling og matchende.
SPEJLING
Spejling, gør de samme typer af kroppen adfærd som en anden, som om du ser på dig selv i et spejl. Når du står over for en person, hvis de overskrider deres venstre ben, krydse du dit højre ben, i realiteten skabe et spejlvendt billede af deres kropsposition. Hvis personen du er med læner sig til højre i deres stol, læne du til venstre, igen at skabe et spejlbillede.
Advarsel: Ikke spejle nogen straks. Vente tre til fem sekunder og derefter gradvist flytter. Hvis du spejler nogen straks, vil hun tænke du efterligne hende og blive fornærmet. Hvis du justerer din krop gradvist, vil hun ikke mærke hvad du laver. Men du har hen til genspejle hende præcist.
MATCHENDE
Matchende gør det samme, som andre gør med deres krop. Hvis han krydser sit venstre ben, krydse du dit venstre ben, og så videre, efter at have ventet tre til fem sekunder.
Nogle af jer kan ikke føle sig komfortable spejling og matchende en anden person. For dårligt. Det er ikke hvordan komfortable du føler der betyder noget, men hvordan komfortable du gøre anden personen føler. Hvis du ikke er villig til at føle sig utilpas, overveje den uudtalte budskab om ikke at være villige til at spejle og match: “Jeg er kun villige til at være sammen med dig lige så meget, jeg er ikke godt nok med at give op selv.”
Spørg dig selv dette spørgsmål: Jeg ønsker at være nogen, som andre mennesker føler sig trygge rundt? Hvis svaret er ja, så start spejling og matchende.
Resultaterne vil forbløffe dig.
NÆSTE gang: Rapport og magiske af VAK
Tilpasset fra den nye bog, “magt overtalelse: ved hjælp af hypnotiske indflydelse i livet, kærlighed og Business,” af David R. Barron og Danek S. Kaus.
Copyright 2005 Danek Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.