Når investorerne siger nej – måske din Bank vil sige ja (med lidt hjælp fra regeringen)

Small Business Administration (SBA) lån tilbydes til lån søgende under punkt 7, litra a, af Small Business Act. Denne handling giver magten til agenturet til sanktion lån til amerikanske småvirksomheder. Grundlagt på 30 juli 1953, har den amerikanske small Business Administration givet lån, lånegarantier, kontrakter, rådgivning og anden form for bistand til små virksomheder. De fleste amerikanske banker og ikke-bankmæssige långivere deltage med SBA i 7 låneprogram.
SBA lån er fastsat til låntagere mod en garanti for en procentdel af lånebeløb, hvis det skønnes nødvendigt af SBA lån udbydere. I tilfælde af misligholdelse, er agenturet på ingen måde ansvarlig at betale hele beløbet – refunderer det kun det garanterede beløb til kommerciel långiver. Låntager er forpligtet til at betale hele lånet. Regeringen eller agentur (SBA) kan heller ikke tilbyde lån, som den ikke har ressourcer eller kan det tvinge långiveren til at yde lån. Et lån ansøgeren bør kontakte långiver direkte og ikke SBA.
Lån asylansøgere mulighed for tilbagebetaling er den top betragtning i sanktioner mod disse lån. Andre vigtige overvejelser som god karakter, management kapacitet, sikkerhed og business ejer egenkapital også spille en vigtig rolle i sanktionering af et lån. Ud over de ovenstående betingelser, støtteberettigelse krav er ganske fleksible og rumme et varieret udvalg af small business finansiering. Faktorer som størrelse, type virksomhed, anvendelsen af provenuet og tilgængelighed af midler fra andre kilder tages i betragtning. Erhvervslivet bør tjene profit og bør ikke allerede bruger sin interne kilder. Business hoved, er forpligtet til at indsende en “erklæring af personlige historie” til at tjekke hans seneste kredit record og andre konkrete sager og til at bevise sin kreditværdighed.
Der er visse bestemmelser, der gælder for de fleste af SBA lån. Variationer kan forekomme for nogle låneprogrammer såsom tilladte maksimale lånebeløb skal ydes, modenhed vilkår, rentesats anvendes, procentdel af garanti, lån gebyret opkræves af SBA og forudbetaling sanktioner. Alle disse vilkår og betingelser udlignes mellem ansøgeren og de deltagende financer, i overensstemmelse med kravene i SBA.
Læs mere om programmet SBA lån for din startup-firmaet (programmer for mindretal og kvinde ejede virksomheder):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.