Keyman forsikring – afgørende For små virksomheder

“Jeg ejer min egen virksomhed og ofte nødt til at rejse til arbejde. Jeg kørte ned til Kent i sidste uge, og vejret var bare forfærdeligt – surring regn og spray så dårlig, at jeg ikke kunne se en ting især med alle de leddelte lastbiler på vej. Ligesom jeg var ved at blive tæt på motorvejen M25, jorden M1 til en stilstand. For de næste seks miles var gridlock, tilføjer mindst en time til min rejse.
“Forsinkelsen var forårsaget af en dårlig ulykke – en lastbil og to biler alle kiggede til at være i en meget dårlig måde. Det forekom mig, at det har så let kunne været mig i uheldet, især i disse frygtelige kørselsforhold. Jeg tænkte om konsekvenserne for mig at blive involveret i en dødsulykke. Min livsforsikring er alle nuværende og korrekte og min vilje blev for nylig fornyet, så min familie ville være i stand til at forvalte økonomisk.
“Men hvad om min virksomhed? Det er kun en lille virksomhed med to direktører og syv medarbejdere, vi har også en kassekredit og en række forskellige typer af forsikring, alle væsentlige gerne offentligt ansvar og erhvervsansvarsforsikring og biler og materiel dækkes også. Jeg sørgede selv for vi havde retlig beskyttelse forsikring.
“Jeg stadig følte der var noget mangler. Det forekom mig, hvad hvis det havde været Jason, vores stjerne sælger, der havde været i uheldet. Det er takket være ham, at vi har gjort så godt sidst, og han har været meget loyale af bor hos os i seks år. Eller hvad hvis det havde været min co-instruktør, der også har en 50% andel i virksomheden med mig. Hvordan ville vi klare uden ham og hans kreative input?
“Jeg kunne billedet det klart-vi ville have virkelige problemer med at klare uden nogen af dem. Pretty snart vi ville være ved at miste penge, og banken ville være at kalde til at spørge om direktørens garanti på overtræk. Jeg ville have til at købe aktier, fordi jeg ønsker ikke en ny person til co ejer virksomheden, og derefter ville jeg skal tage på en anden med alle sine evner til at påtage sig sin rolle-det ville være næsten umuligt. Tiltrække de øverste kandidater er et dyrt business, og det ville koste mig en masse tid for hvornår jeg skulle til at koncentrere os om at holde forretningen kørende.
“Jeg begyndte at panik-hvad ville jeg gøre, hvis noget slemt er sket til en af mine vigtigste medarbejdere?”
Gør denne historie du tror? I Det Forenede Kongerige, 95.2% af virksomhederne har mindre end 10 ansatte og disse mennesker mest udsatte fra oplever pludselige tab ved sygdom eller død af en central person. Kendsgerningerne taler for sig selv – 1 i 5 mænd og 1 ud af 6 kvinder vil lide en kritisk sygdom før den sædvanlige pensionsalder, og det ikke tælle chancer for at have en ulykke. Ikke forsikre din nøglepersoner tager en unødvendig chance på din virksomhed.
Nemlig noget anledning er Keyman forsikring bare ikke meget populære. Vi ved ikke, om det er fordi finansrådgivere glemmer at nævne det, eller fordi folk ikke er overbevist om, at det er en umagen værd type forsikring. Fleste af Storbritanniens 4,1 millioner små virksomheder bør have det, men kun en lille del gør. Dette er grunden:
Keyman forsikring:
giver indtægt til den lille virksomhed, mens den centrale person er ude af stand til at deltage i arbejdet, bidrager til at kompensere for den ekstra indtægt personen normalt bringer i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.