5 tips til at finde de bedste dårlig kredit kreditkort

Dårlig kredit kan nogle gange føles som verdens ende, men det behøver ikke at være. Der er nu et væld af kredit muligheder, såsom kreditkort, derude for folk med dårlig kredit. Sure, kan du ikke have alle muligheder når det kommer til udtryk og procent satser, men i det mindste du vil have en måde at opbygge din kredit tilbage til ultimate personlige frihed.
1. besøg din lokale kreditforening
En af de bedste ting du kan fortælle nogen med beskadigede eller dårligt, kredit er at besøge deres lokale kreditforening. Disse bank-lignende institutioner er mere end sandsynligt, at udvide du et kort, hvis du tilhører en bestemt EF, borgerlige organisation, EU eller andre social gruppe.
2. undersøge dine alternativer
En anden god mulighed er at udforske alternative kreditkortselskaber, såsom gas company kort, stormagasin kort og nyere kortselskaber. Disse vil hjælpe dig med at organisere ikke kun dit finanser. De vil også hjælpe dig langsomt opbygge den kredit, du har brug for at få et kort fra en af de store kredit selskaber.
3. få en kammerat til medunderskrift
Hvis du stadig ikke har held at sikre en kort, ikke give endnu. Prøv at se om du kunne have en ven eller relative være en cautionsmænd på en kort. Dybest set, de enige om at shell over kontanter du skylder hvis du misligholder dine betalinger, en aftale, der har tendens til at gøre kreditorer føler en smule mere behageligt. Forhåbentlig, selvfølgelig, det vil ikke komme til at. Også, tjek sikrede kreditkort. Med disse nyere type kort oprette du din egen kreditmaksimum ved at sætte nøjagtige dollar beløbet i en opsparingskonto. Dybest set, det er ligesom væddemål på din egen gode gæld adfærd.
4. shoppe rundt
Der er en hurtig og rasende marked derude for din virksomhed. Kreditkort som alt andet er alle om at få nye kunder og tjene penge, så det står til grund, at der vil være en masse valg derude at vælge imellem. At måde, sætte rent ud, ikke hoppe på den første “ja” tilbud. Shoppe rundt.
5. reality Check
Så igen, du vil have alle disse kort tilbud – men forvent ikke en til at blæse dig væk. Sammenlignet med regelmæssige kreditkort, vil ikke dårlig kredit kreditkort have de bedste ÅOP, sanktioner, årlige gebyrer, eller kredit grænser. For eksempel, dit kreditmaksimum kan kun begynde på $500, og sent gebyrer kan blæse dine sokker ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.